LOUNGE CHAIR

Design icoon binnen handbereik met Iconic Furn Lounge Chair

1.1 381 e1675197271204

tijdloos design

Klassieker voor ieder interieur

De Lounge Chair is een van de beroemste design klassiekers onder de fauteuils. Niet voor niks, want het design van ruim 65 jaar oud is nog steeds in ieder interieur een streling voor het oog.

Welk formaat past bij jou?

Traditioneel vs XL

De traditionele Lounge Chair is al meer als een halve eeuw oud. Toen waren de mensen gemiddeld 12 centimeter kleiner. Om optimaal comfort te blijven bieden hebben wij voor mensen groter als 1,75m ook de XL uitvoering beschikbaar. 10% hogere rugleuning & 10% dieper zitvlak voor 100% comfort garantie!

Lounge chair XL Cognac leer essen schaal 8
Lounge Chair XL zwart leer walnoot schaal 5

Optimale lounge ervaring

Met de ottomane nog meer comfort

De Lounge Chair is ontworpen als set. Daarbij zorgt de ottomane dat je nog meer in een lounge positie komt. Heb je de ruimte en wil je een optimale lounge ervaring, bestel dat de voetenbank/ottomane samen de Lounge Chair!

HOUTEN SCHALEN

ECHT HOUT | ECHT KARAKTER

De schalen van de Lounge Chairs van Iconic Furn zijn zowel aan de buitenzijde, als aan de binnenzijde gefineerd. De gebruikte opties zijn transparant gelakt walnoot, palissander met een rosewood finish, transparant gelakt essen hout en zwart gelakt essen hout.

Essen schaal staal
Zwart walnoot schaal staal
Walnoot schaal Staal
Palissander schaal staal

4 LEER KLEUREN

tOP gRAIN LEER

Iconic Furn gebruikt een prachtige kwaliteit top grain runderleer. De zachte structuur doet niets af van de hoge slijtvastheid en de natuurlijke nerf van het leer laat zich perfect implementeren in het prachtige design van de Lounge Chair.

Zwart leer staal
Wit leer staal
Grijs leer staal
Cognac Leer staal
Lounge chair sfeerfoto
Lounge chair sfeerfoto 2
Lounge chair sfeerfoto 1
Lounge chair sfeerfoto 3

Nu extra scherp gerprijsd

Kies de perfecte Lounge chair voor jou