Nederland & Belgie - Gratis bezorging

Search
Close this search box.
ES104 bureaustoel cognac leer
ES104 bureaustoel cognac leer
ES104 bureaustoel cognac leer 2
ES104 bureaustoel cognac leer 3
ES104 bureaustoel cognac leer 4
ES104 bureaustoel cognac leer 5

ES104 Bureaustoel Cognac Leer

Luxe, robuust, design, klasse. Dit zijn slecht enkele woorden die kenmerkend zijn voor de Lobby bureaustoel. De authentieke design icoon heeft zeker kenmerkende factoren van de Lounge Chair. Zo zal je met de Lobby bureaustoel net zo comfortabel werken als je met de Lounge Chair ontspant. Dit is de bureaustoel bekleed met echt Italiaans runderleer waarmee jij jou werkplek naar een hoger niveau brengt.

395

Levertijd 8-10 weken

De Lobby bureaustoel (ES 104 Lobby Office Chair) is een zeer comfortabele bureaustoel. De fauteuil onder de bureaustoel dankzij de dikke grovere zitting welke jou een koninklijk comfort bied. Met de Lobby bureaustoel zal je je werk met plezier en luxe kunnen uitvoeren. Dankzij de Italiaans leren bekleding en de chromen elementen zal jou interieur met de Lobby bureaustoel een exclusieve uitstraling krijgen!

Het comfort en de luxe ervaar je uiteraard niet alleen door het leer. Ook het kantelmechaniek draagt daaraan bij. Zo kun je het kantelmechaniek in de blokkeerstand zetten, waardoor je een gefixeerde zitpositie behoud. Of je kun hem laten kantelen. De druk waarmee de zitting kantelt is op gewicht en individuele wensen van de gebruiker af te stellen. Wil je dat de stoel zwaarder afgesteld word, dan draai in een handomdraai de ovale massief aluminium stelknop verder in. Uiteraard is de hoogte van de bureaustoel ook af te stellen.

De Lobby bureaustoel word geleverd met semi softwielen. Deze zijn geschikte voor vrijwel iedere ondergrond.

Afmetingen

Hoogte: 91 tot 98 cm (variabel door hoogte verstelling)

Breedte: 70 cm

Zithoogte: 42 tot 50 cm

Diepte: 71 cm (totale uiterste afmeting)

Rugleuning hoogte: 50 cm (vanaf bovenkant zitvlak)

Armleuning hoogte: 64 tot 71 cm (vanaf grond. variabel door hoogte verstelling)

Wij verzenden alle bestellingen direct uit voorraad met DHL. Levertijd is daarom altijd kort. Binnen 1-3 werkdagen ontvang jij de bestelling. Pre order je jouw bestelling, dan is de levertijd 8-12 weken.

Je ontvangt per email een track en trace code waarmee je jouw zending kunt volgen zodra de bestelling onderweg is.

Kun je zelf niet op het adres aanwezig zijn, dan kun je uiteraard kiezen voor een ander afleveradres. Deze kun je invullen bij het afrekenen. Heb je vragen over jouw bestelling of over de verzending, stuur ons dan een email of chat met ons.