Nederland & Belgie - Gratis bezorging

Search
Close this search box.
EA222 Lounge Chair wit leer
EA222 Lounge Chair wit leer
EA222 Lounge Chair wit leer 2
EA222 Lounge Chair wit leer 3

EA222 Lounge Chair wit leer

De EA 222 is een iconische fauteuil welke heerlijk relaxed zit. Bij Iconic Furn is de prijs goed, en de meubels uitmuntend!

Door de zachte pads en Italiaans leren bekleding straalt het klasse uit en als je eenmaal zit, wil je niet meer op staan.

685

Levertijd 8-10 weken

De EA 222 is een stijlvol en tijdloos design, welke in vrijwel elk interieur tot zijn recht komt.

De EA 222 zijn enorm comfortabele fauteuils. Dit komt door de ergonomische vormgeving van de zittingen en het kantel / neigmechaniek. De kantel functie is gemakkelijk te blokkeren door de borgpin in te schuiven. Als je de borgpin naar buiten hebt staan, kun je rustig achter over zitten. Denk er wel aan om vooraf de veer druk af te stellen op je lichaamsgewicht. En om het comfort van de EA 222 nog beter te maken, wordt de fauteuil standaard geleverd met de bijhorende hocker / ottoman. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is in relax stand gaan, en lekker blijven zitten! De pads zijn bekleedt met Italiaans rundleer , waardoor ze slijtvast zijn en comfortabel aanvoelen.

Afmetingen EA222 Softpad Lounge Chair

Hoogte 102 cm

Breedte 65 cm

Diepte 80,5 cm

Zithoogte (knieholte) 34 cm

Afmetingen EA223 Softpad Ottoman

Hoogte 36,5 cm

Breedte 56 cm

Diepte 58 cm

Wij verzenden alle bestellingen direct uit voorraad met DHL. Levertijd is daarom altijd kort. Binnen 1-3 werkdagen ontvang jij de bestelling. Pre order je jouw bestelling, dan is de levertijd 8-12 weken.

Je ontvangt per email een track en trace code waarmee je jouw zending kunt volgen zodra de bestelling onderweg is.

Kun je zelf niet op het adres aanwezig zijn, dan kun je uiteraard kiezen voor een ander afleveradres. Deze kun je invullen bij het afrekenen. Heb je vragen over jouw bestelling of over de verzending, stuur ons dan een email of chat met ons.