Nederland & Belgie - Gratis bezorging

Search
Close this search box.
EA117 bureaustoel grijs leer zwart frame
EA117 bureaustoel grijs leer zwart frame
EA117 bureaustoel grijs leer zwart frame 2
EA117 bureaustoel grijs leer zwart frame 3
EA117 bureaustoel grijs leer zwart frame 4
EA117 bureaustoel grijs leer zwart frame 5
EA117 bureaustoel grijs leer zwart frame 6

EA117 bureaustoel grijs leer zwart frame

Ultiem comfort in een stijlvolle luxe bureaustoel. De EA 117 bureaustoel van Iconic Furn geeft jou interieur een iconisch kenmerkende uitstraling. Met de EA 117 bureaustoel zal jij je werkzaamheden op meest comfortabele wijze uitvoeren. Daarnaast straalt de EA 117 bureaustoel professionaliteit uit welke indruk zal maken op jou en je gasten.

Kleur leer: Grijs

285

Levertijd 8-10 weken

Met de EA 117 bureaustoel geef jij jouw (zakelijke) interieur een luxe professionele uitstraling. Het grijze leer (welke een lichte olijf tint heeft) in combinatie met het mat zwarte frame is de kleurstelling van 2023. Dankzij het massieve frame en de echt Italiaans leren zitting zie en voel het verschil direct t.o.v. budget bureaustoelen. En met de EA 117 bureaustoel van Iconic Furn hoef je dus niet teveel betalen voor een kwaliteit bureaustoel voor jouw interieur.

Zoals gezegd is de bekleding van echt Italiaans runderleer. Het grijze leer heeft een warme uitstraling doordat er een olijf(groen) tint doorheen zit. Aan de onderzijde van de zitting zit een PVC kunstleer verwerkt, Dit om het vroegtijdig doorhangen van de zitting (leer is immers rekbaar) te voorkomen. Op deze manier heb je een zitting die lang model houd en het zachte en luxe gevoel van leer.

Het frame is van gepoedercoat zwart aluminium. Alle aluminium delen van de EA 117 bureaustoel zijn massief gegoten. Onder de zitting vind je het neigmechaniek. Deze geeft de nodige bewegingsruimte. Zo kun je de neigfunctie in gefixeerde zitpositie blokkeren, of je kunt deze los zetten. In de losse positie kun je met de zitting naar achteren veren. De druk waarmee dit veren gebeurd is naar wens en gewicht van de gebruiker af te stellen d.m.v. ovale massief aluminium stel knop onder de zitting.

Het geheel staat om een massief aluminium stervoet. Deze stervoet is gepoedercoat in mat zwart. In de stervoet zitten de semi-softwieltjes geklikt, welke geschikt zijn voor vrijwel iedere vloer.

Afmetingen:

Totale hoogte: 91 tot 100 cm (variabel door hoogte verstelling)

Totale breedte: 59 cm

Totale diepte: 60 cm

Zithoogte: 43 tot 52 cm (variabel door hoogte verstelling)

Hoogte armleggers: 62 tot 71 cm (variabel door hoogte verstelling)

 

Wij verzenden alle bestellingen direct uit voorraad met DHL. Levertijd is daarom altijd kort. Binnen 1-3 werkdagen ontvang jij de bestelling. Pre order je jouw bestelling, dan is de levertijd 8-12 weken.

Je ontvangt per email een track en trace code waarmee je jouw zending kunt volgen zodra de bestelling onderweg is.

Kun je zelf niet op het adres aanwezig zijn, dan kun je uiteraard kiezen voor een ander afleveradres. Deze kun je invullen bij het afrekenen. Heb je vragen over jouw bestelling of over de verzending, stuur ons dan een email of chat met ons.