Nederland & Belgie - Gratis bezorging

Search
Close this search box.
EA117 bureaustoel cognac leer
EA117 bureaustoel cognac leer
EA117 bureaustoel cognac leer 2
EA117 bureaustoel cognac leer 3
EA117 bureaustoel cognac leer 4
EA117 bureaustoel cognac leer 5

EA117 bureaustoel cognac leer

Ultiem comfort in een stijlvolle luxe bureaustoel. De EA 117 bureaustoel van Iconic Furn geeft jou interieur een iconisch kenmerkende uitstraling. Met de EA 117 bureaustoel zal jij je werkzaamheden op meest comfortabele wijze uitvoeren. Daarnaast straalt de EA 117 bureaustoel professionaliteit uit welke indruk zal maken op jou en je gasten.

Kleur leer: Cognac

285

Levertijd 8-10 weken

Cognac leer geeft een authentieke warme uitstraling. De EA 1117 bureaustoel met Italiaans runderleer  geeft daarom jouw (werk)interieur een elegante luxe uitstraling. De combinatie van massieve aluminium frame elementen welke tot hoogglans gepolijst en verchroomd zijn in combinatie van het cognac leer met vintage look geeft een prachtig professionele uitstraling aan jouw interieur.

Daarnaast geven de ergonomische zit vorm en de hoogte en kantelfunctie jouw voldoende functionaliteit om heerlijk comfortabel te werken. De EA 117 bureaustoel is daarom niet alleen een verrijking voor de professionele uitstraling van je interieur, maar ook voor je werkcomfort.

Onder de zitting vind je het neigmechaniek. Deze geeft de nodige bewegingsruimte. Zo kun je de neigfunctie in gefixeerde zitpositie blokkeren, of je kunt deze los zetten. In de losse positie kun je met de zitting naar achteren veren. De druk waarmee dit veren gebeurd is naar wens en gewicht van de gebruiker af te stellen d.m.v. ovale massief aluminium stel knop onder de zitting.

Het geheel staat om een massief aluminium stervoet. Deze stervoet is gepolijst tot hoogglans. In de stervoet zitten de semi-softwieltjes geklikt, welke geschikt zijn voor vrijwel iedere vloer.

Afmetingen:

Totale hoogte: 91 tot 100 cm (variabel door hoogte verstelling)

Totale breedte: 59 cm

Totale diepte: 60 cm

Zithoogte: 43 tot 52 cm (variabel door hoogte verstelling)

Hoogte armleggers: 62 tot 71 cm (variabel door hoogte verstelling)

Wij verzenden alle bestellingen direct uit voorraad met DHL. Levertijd is daarom altijd kort. Binnen 1-3 werkdagen ontvang jij de bestelling. Pre order je jouw bestelling, dan is de levertijd 8-12 weken.

Je ontvangt per email een track en trace code waarmee je jouw zending kunt volgen zodra de bestelling onderweg is.

Kun je zelf niet op het adres aanwezig zijn, dan kun je uiteraard kiezen voor een ander afleveradres. Deze kun je invullen bij het afrekenen. Heb je vragen over jouw bestelling of over de verzending, stuur ons dan een email of chat met ons.